Privacy Policy

 Mes gerbiame Jūsų privatumą ir asmens duomenis. Savo įsipareigojimų Jums vykdymui, mums reikalingi tam tikri Jūsų asmens duomenys. Jie yra renkami ir tvarkomi tik  tokia apimtimi kiek būtina konkrečiam, apibrėžtam ir teisėtam tikslui įgyvendinti. Duomenų saugumo užtikrinimui, imamės atitinkamų organizacinių ir techninių priemonių.

Duomenų rinkimo ir tvarkymo tikslai:

-         užtikrinti sklandų ir profesionalų  pirkimo procesą bei garantinį aptarnavimą;

-         bendrauti su Jumis dėl  produktų įsigijimo, naudojimo ir pan.;

-         tiesioginės rinkodaros tikslais, t. y. pasiūlymams, akcijoms, nuolaidoms teikti;

-         užtikrinti informacijos apie jus tikslumą bei atnaujinimą.

Renkami asmens duomenys

Mes renkame ir tvarkome tik būtinus asmens duomenis, kurie būtini pirkimo proceso vykdymui ir administravimui:

-         Vardas;

-         Pavardė;

-         Adresas;

-         El. Pašto adresas;

-         Mobiliojo telefonno numeris.

    Visi šie asmens duomenys gaunami tik gavus asmens sutikimą. Registruodamiesi el. parduotuvėje  bicsportas.lt, Jūs patvirtinate, kad Jūsų nurodyti asmens duomenys yra tikslūs ir teisingi, ir Jūs esate ne jaunesni kaip 16 metų amžiaus. Atsiradus netikslumams, turite nedelsdami juos ištaisyti. Nepateikus būtinų asmens duomenų, negalėsite vykdyti pirkimo proceso bicsportas.lt el. parduotuvėje, o mes negalėsime Jums parduoti prekių arba suteikti paslaugų.

Duomenų saugojimo terminai

    Asmens duomenys saugojami tol, kol iš sutartinių santykių gali kilti pagrįstų reikalavimų – kol galioja įsigytos prekės garantinis laikotarpis.

Jūsų duomenų saugumą užtikrina saugaus ryšio SSL sertifikatas, įdiegtas bicsportas.lt svetainėje. Duomenys, keliaudami tarp Jūsų kompiuterio ir serverio nebus perskaityti arba pakeisti trečiųjų šalių, nes yra šifruojami sudėtingiausiais algoritmais.

Teisinis reguliavimas

    Mes, renkame ir tvarkome asmens duomenis, vadovaujasi Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme įtvirtintais asmens duomenų tvarkymo reikalavimais ir kitais teisės aktais, susijusiais su asmens duomenų apsauga, nuo 2018 m. gegužės 25 d. – Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo) ir tik teisės aktuose apibrėžtais teisėtais pagrindais, siekdami sudaryti ir (arba) vykdyti su Jumis sudarytą sutartį, ir tik su Jūsų sutikimu. Sutikimas turi būti aiškiai išreikštas, savanoriškas, suprantamai išdėstytas ir jame turi būti pateikta informacija apie duomenų panaudojimo tikslą. Sutikimas tvarkyti asmens duomenis gali būti paprastai ir nemokamai atšauktas susisiekus el. paštu info@bicsportas.lt ar telefonu +370 68658822.

Slapukų naudojimas


Interneto svetainėje yra naudojami „slapukai“ (angl. cookies) – maži tekstiniai failai, išsaugomi Jūsų įrenginio (pavyzdžiui, kompiuterio, mobiliojo telefono, planšetės) naršyklėje, kai jūs naršote interneto svetainėje. Jie reikalingi, kad :
- užtikrinti tinkamą interneto svetainės veikimą;
- užtikrinti optimalų interneto svetainės greitį ir saugumą;
- sužinoti interneto svetainės ir atskirų jos puslapių, dalių lankomumą, analizuoti interneto svetainės lankytojų srautus (apsilankymo datą ir laiką, naudojamas naršykles, įrenginių rūšis ir jų ekrano dydžius) ir tokiu būdu nuolat tobulinti interneto svetainę, kad būtų geriau patenkinti jūsų poreikiai;
- palengvinti jūsų prisijungimą prie elektroninės parduotuvės paskyros.

Slapukus apriboti ar užblokuoti galite valdydami savo interneto naršyklės nustatymus.

Uždraudę ar apriboję slapukų naudojimą, galite negauti norimų paslaugų arba gali sutrikti svetainės veikla. Išsamesnę informaciją apie slapukus, jų veikimo principus ir nustatymus galite rasti interneto svetainėje  http://www.allaboutcookies.org

Naujienlaiškis